Pole Dance

Què és el Pole Dance?


El Pole Dance és una activitat esportiva que es practica en una barra vertical , on treballem la força muscular, la flexibilitat i la coordinació , combinant amb elements d’acrobàcia i dansa.

L’origen del Pole Dance és incert. Existeixen nombroses teories sobre la seva procedència. Pel que sembla, els seus orígens es remunten a la Índia (1135 d.C) quan era un esport practicat inicialment per a lluitadors, anomenat Mallakhamb, el qual significa malla = lluitador i khamb= tub/pole. La finalitat d’aquesta pràctica era desenvolupar millors reflexes, més coordinació, concentració, força i velocitat. Amb el pas del temps la pràctica es va estendre a diferents països, i va ser la Xina qui va començar a utilitzar el màstil per als professionals del circ, creant una nova modalitat més esportiva anomenada «Vara Xina» o «Chinese Pole».

Cap a l’any 2000 el Pole Dance comença a ser un esport popular en el món del fitness i a l’any 2006 s’inclou com a esport. L’any 2009 Tim Trautman i Katie Coates creen la IPSF (International Pole Sports Federation), amb la finalitat d’unir a tots els atletes, entrenadors, jutges i entusiastes del món del Pole Dance. 
 
Al VerticalfitVic fem que el Pole Dance sigui practicable per a tots els públics, a partir de 5 anys. Tenim grups d’infantil, juvenil i adults.
És un esport gimnàstic on la creativitat i el treball en equip, són la base.

A més, oferim classes particulars, grups reduïts de fins a un màxim de 5 persones i grups complerts fins a 14 persones.

Título del bloque

  • Augmenta la flexibilitat i elasticitat

  • Tonifica la musculatura