Coneixe’ns

Des del 2016

Qui som

Verticalfit Vic és el primer centre d’Osona dedicat a l’ensenyament, promoció i entrenament d’esports verticals, aeris i circ infantil, des del 2016.

La nostra escola, està situada a la part alta d’una antiga i emblemàtica fàbrica de la família Costa de Vic, i que porta com a nom La Nova Fàbrica o La Farinera. Comptem amb més de 400 metres2 d’instal·lacions segures amb il·luminació i ventilació natural, i amb material d’alta qualitat per a la pràctica i aprenentatge per als nostres alumnes: Teles, Trapezis, Aros, Barres, Cordes… formen part del nostre dia a dia!

Ens dirigim a infants, juvenils i adults de totes les edats i característiques, amb o sense experiència i que tinguin ganes d’aprendre i practicar una disciplina esportiva d’una manera única i diferent. Tenim grups per a cada edat i nivells.

També realitzem classes particulars, tallers i espectacles de totes les nostres disciplines. A més, organitzem festes d’aniversari, comiats de soltera, trobades d’amics, etc… adaptant-nos a les peticions de cada grup.

Aquest projecte va obrir les portes al setembre del 2016 quan la fundadora i actual directora del Verticalfit Vic i practicant de Poledance en aquell moment (Mònica), decideix emprendre el projecte per donar a conèixer a Vic i comarca aquestes disciplines, buscant un equip de professionals especialitzats en el sector dels esports aèris, dansa aèria i circ infantil. Degut a l’amistat i col·laboració sorgida amb Verticalfit Girona, l’escola inicia una primera fase d’obertura amb el nom de Verticalfit Vic, sent la segona escola de la marca Verticalfit a Catalunya.

Missió, visió i valors del Verticalfit Vic

Missió

Tot l’equip del Verticalfit Vic a través del seu compromís diari, busca fer de les nostres activitats, que siguin universals, pròximes i sense barreres de sexe ni d’edat. Al mateix temps, es busca millorar la salut de les persones que hi participen.

Visió

Oferir un espai amb unes instal·lacions segures i amb material d’alta qualitat per a la pràctica i aprenentatge per als nostres alumnes, a un preu competent, amb un tracte personal i amigable.

Valors

A través dels valors com el respecte, treball en equip, compromís, responsabilitat, esforç, convivència, superació, motivació, humilitat i aprenentatge, poguem contribuïr a millorar la qualitat de vida dels nostres alumnes.

El nostre equip

L’equip

Mònica

Fundadora i directora

Instructora de Bungee Fly (acreditada per ENDAS- Itàlia). Inicia en el món del Poledance com alumne, en escoles de Barcelona, i comença el projecte a Vic al 2016, com a escola de Poledance única en aquell moment, gràcies a professionals del sector que vénen a impartir classes alguns dies a la setmana. Va incorporant activitats aèries i de circ, a mesura que va sorgint la demanda. Actualment el VerticalfitVic és consolidada com a Escola de Poledance, Escoleta de Circ i Arts aèries.
Ella és diplomada i col·legiada en Podologia i Infermeria, entre d’altres estudis superiors, i compagina la direcció de l’escoleta amb la feina al sector sanitari i la familia. Li dedica il·lusió, amor i la paciència que el projecte necessita per sobreviure, dins les dificultats del sector.

Valèria

Coordinadora de Circ i Aeris

La Valèria apareix en un moment clau per impulsar un canvi a l’escoleta. Llicenciada en Circ i Arts Aèries per la Universitat de Buenos Aires (Argentina), especialista en Trapezi, Portés Acrobáticos, Mano a Mano, Dansa Vertical i Acrobàcia.
Passa a ser la Coordinadora de Circ i Arts aèries de l’escoleta a partir del curs 23/24, fomentant la integració de totes les especialitats circenses, en l’essència de l’escoleta.

Miquel

Circ, Aeris i Malabars

Amant de la muntanya i del mar. Des de jove s’ha dedicat a l’ensenyament d’esports nàutics, però fa 5 anys que gaudeix de l’ensenyament d’arts aèries i malabars. 
Actualment fa 3 anys que es dedica professionalment al món del circ amb el seu propi projecte La simultània. S’ha format amb Aline Vincen de Cronopis, Marta Erra de Silosenomecuelgo i amb
Irene estradé de A plom i vol.

Ariadna

Poledancer, Circ i Flexibilitat

Instructora de Poledance, Flexibilitat, Acrobàcia, Iniciació al Circ i Monitora de lleure.
L’ariadna és la dolçor en persona. Apassionada de la seva tasca a qui li encanta el tracte amb els infants, garanteix l’aprenentage de les especialitats combinant la tècnica, flexibilitat i jocs.
És qui coordina i entrena a les alumnes que es preparen, per a les competicions dels campionats de Poledance estatals i europeus que participem.

Jèssica

Poledancer

Instructora de Poledance i Polexòtic.
Amant del Ball és la referent del Polexotic del VerticalfitVic. Disciplina on combinem les coreografies de ball amb alts talons, i on és la disciplina més atrevida i la més estigmatitzada. Treballem la força, contorsió, flexibilitat i coordinació en grup.
La Jèssica s’ha iniciat com a participant en alguns campionats de Poledance estatals i amb bona projecció futura, per la seva dedicació i tècnica exigent.

Bruna

Circ i Aeris

La Bruna és instructora de Circ infantil, Trapezi i Teles. Monitora de lleure i participadora en propostes socials de la comarca. Compagina la tècnica dels aeris, la peparació física i el jocs a cada classe, adaptant-se a les edats dels participanst.
Actualment formant-se en Circ Social (Bcn), on aporta les seves propostes i coneixements al Verticalfitvic. La seva presència és molt agraïda i benvinguda per al projecte de l’escoleta.

Ewelina

Poledancer

Instructora de Poledance (FIPO) i Polexòtic, on es va iniciar en el món del Pole a Vic a l’any 2015.
L’ewelina combina la disciplina i la tècnica de forma constant i treballa a cada classe també, la preparació física i la força.
Ha participat en diferents campionats estatals de Poledance i Polexòtic, on ha après amb altres participants d’alt nivell nacional i internacional.

Juan

Acadèmia d’Arts Marcials JG

Tot un mestre i un exemple a seguir. Metòdic, professional, disciplinat, gran expert i conegut a nivell nacional i internacional. Membre de la Federació esoanyola de Karate i Jiu-jitsu. És instructor de 8è DAN de Jiu-Jitsu, 5è DAN de Karate, Policial i de Cossos de Seguretat, de defensa personal femenina. Fa classes de Karate, Jiu-Jitsu, Judo, Defensa personal i Sabre Japonès per a totes les edats.
www.karatevic.cat