Circ Infantil

Què és el Circ Infantil?


El circ infantil és una modalitat pensada perquè els infants i adolesents puguin acostar-se a les tècniques circenses on el joc i l’exploració tenen l’objectiu d’estimular les habilitats motrius i expressives.

Som l’escoleta de Circ i Aeris de Vic de referència.
Al Verticalfit Vic acollim a tots aquelles persones a partir de 5 anys, que busquin una alternativa a les activitats conegudes fins ara, dins d’un àmbit esportiu saludable i fora de l’àmbit competitiu.
A nivell físic seguim un treball progressiu, de manera que cadascú desenvoluparà i millorarà la força, elasticitat, flexibilitat i control postural en funció de les seves capacitats, passant del terra a l’aire. Fent Circ es treballa la psicomotricitat (equilibri, flexibilitat, ritme, coordinació), la força, la creativitat, la imaginació i el teatre, estimulant les habilitats físiques i psicològiques individuals.

Les disciplines circenses que treballem a l’escola són: Aeris (Cèrcol, Trapezi, Tela Acrobàtica, Màstil, Corda Llisa), Malabars, Manipulació i equilibri sobre objectes, Acrobàcia de terra i Teatre.

A més, oferim classes regulars en format extraescolar i no extraescolar per a nens i nenes, a partir de 5 anys, i a adolescents. En les èpoques festives escolars, realitzem jornades intensives i el Casalet del Verticalfit Vic, per apropar totes les nostres arts i disciplines als infants i adolescents i gaudint de totes les nostres instal·lacions. 

Tots els nostres instructors són artistes del món del Circ i de la Dansa Aèria, formats i titulats oficialment i amb una àmplia trajectòria artística. Intentem transmetre la nostra passió, i apropar aquest meravellós món a totes les persones que ho vulguin, de forma professional, amb qualitat i serietat. El mateix any 2020 el Verticalfit Vic, estableix un conveni de col·laboració amb l’escola de formació professional de Circ La Rogelio, acollint alumnes en pràctiques. Som membres de l’APCC (associació de professionals del circ de catalunya).