És una activitat sense límit d’edat, oberta a adults i també apta per a infants a partir dels 5 anys. No és necessària cap condició física prèvia!

El ioga aeri és un mètode de treball físic i de consciència corporal que es realitza en un gronxador de tela en suspensió. El gronxador específic per a la pràctica del ioga aeri, és la clau del suport per a mantenir-nos suspesos a l’aire mentre es realitza la pràctica. 

Aquest treball aeri (total o parcial), és la base per obtenir els múltiples beneficis de la pràctica: major consciència corporal, postural, de columna i major consciència respiratòria. Tot plegat ens proporcionarà més obertura toràcica, allargament i espai a les articulacions, especialment a les vèrtebres, descomprimint-les i aportant més oxigenació als teixits. L’elasticitat, la flexibilitat i l’equilibri serán eines bàsiques i imprescindibles que es treballaran també a cada sessió. 

Els exercicis en suspensió incrementen el treball muscular, augmentant així la força i tonificació muscular general del cos.

L’objectiu de les sessions les adaptem en funció de cada grup, motivació, objectius, dificultats o limitacions particulars. 

Pots venir a provar una classe quan vulguis! 🙂

  • QUÈ HE DE PORTAR? pantalons o leggins llargs, samarreta còmode, aigua i una tovallola petita per a la suor.