Circ Infantil

Què és el Circ Infantil?


El circ infantil és una modalitat pensada perquè els infants i adolesents puguin acostar-se a les tècniques circenses on el joc i l’exploració tenen l’objectiu d’estimular les habilitats motrius i expressives.

Som l’escoleta de Circ de Vic de referència.
Al Verticalfit Vic acollim a tots aquells infants, a partir de 5 anys, i adolescents que busquin una alternativa a les activitats conegudes fins ara, dins d’un àmbit esportiu saludable i fora de l’àmbit competitiu. Els petits tenen l’energia, curiositat i imaginació suficient que els portarà a ser coneixedors i futurs experts de la dansa aèria.
 
A nivell físic seguim un treball progressiu, de manera que cadascú desenvoluparà i millorarà la força, elasticitat, flexibilitat i control postural en funció de les seves capacitats, passant del terra a l’aire. Fent Circ es treballa la psicomotricitat (equilibri, flexibilitat, ritme, coordinació), la força, la creativitat, la imaginació i el teatre, estimulant les habilitats físiques i psicològiques individuals.

Les disciplines circenses que treballem a l’escola són: Aeris (Cèrcol, Trapezi, Tela Acrobàtica, Màstil, Corda Llisa), Malabars, Manipulació i equilibri sobre objectes, Acrobàcia de terra i Teatre.

A més, oferim classes regulars en format extraescolar i no extraescolar per a nens i nenes, a partir de 5 anys, i a adolescents. En les èpoques festives escolars, realitzem jornades intensives i el Casalet del Verticalfit Vic, per apropar totes les nostres arts i disciplines als infants i adolescents i gaudint de totes les nostres instal·lacions. 

Tots els nostres instructors són artistes del món del Circ i de la Dansa Aèria, formats i titulats oficialment i amb una àmplia trajectòria artística. Intentem transmetre la nostra passió, i apropar aquest meravellós món a totes les persones que ho vulguin, de forma professional, amb qualitat i serietat. El mateix any 2000 el Verticalfit Vic, estableix un conveni de col·laboració amb l’escola de formació professional de Circ La Rogelio, acollint alumnes en pràctiques.