VERTICALFIT VIC

És el primer centre d’Osona dedicat a l’ensenyament, promoció i entrenament de POLE DANCE, ARTS AÈRIES I CIRC INFANTIL en un únic espai.

Som un EQUIP de gent dinàmica, emprenedors, lluitadors i amb ganes d’ensenyar el què més ens agrada! Ens vols conèixer? Clica aquí! 

Ens dirigim a nois, noies, homes, dones, nens i nenes de totes les edats i característiques, amb o sense experiència  i que tinguin ganes d’aprendre i practicar una disciplina esportiva única i diferent.

Realitzem classes en grup, classes particulars, tallers i espectacles de totes les nostres disciplines. També organitzem festes d’aniversari, comiats de soltera, trobades d’amics, etc… adaptant-nos a les peticions de cada grup.

És un centre diferent i únic, obert a tot aquell que vulgui viure una experiència esportiva diferent, en un ambient sa, humil, pròxim i familiar vinculant l’esport i un estil de vida saludable.

Disposem d’unes instal·lacions, condicionades, segures, amb llum i ventilació natural.

Actualment estem treballant a dues sales: la principal (de sempre) i el nostre nou annexe, per acollir i adaptar les activitats de la millor manera possible.

Ens trobem a la part alta d’una antiga i emblemàtica fàbrica de la ciutat de Vic de l’antiga família Costa i de nom ” La Nova Fàbrica” o “La Farinera”.

El projecte inicial inaugurat a finals del 2016 únicament pensat com a escola de Poledance, fa fallida per mala gestió i mala praxis i en només 8 mesos es tanca l’escola.  La Directora decideix re-emprendre el projecte amb un nou enfoc, buscant un equip nou de professionals especialitzats en el sector dels esports aèris, dansa aèria i circ infantil. Es re-obre l’escola al setembre del 2017 amb el nom de VERTICALFIT VIC degut a l’amistat i col·laboració sorgida amb VERTICALFIT GIRONA. Així es converteix en una segona escola de la marca Verticalfit a Catalunya.

Vine a coneixe’ns! 🙂