INTRODUCCIÓ

L’escola neix i creix mica en mica de manera quasi casual al 2016, inicialment fent tallers d’Aeris i alguna classe de Teles per a infants. Ens consolidem a Vic al 2020 com a Escoleta de circ infantil i juvenil de la ciutat, realitzant classes diàries en diferents horaris i de diferents disciplines Aèries i Acrobàcia. Tots els nostres professionals són artistes del món del Circ i de la Dansa Aèria, formats i titulats oficialment i amb una àmplia trajectòria artística. Intentem transmetre la nostra passió, i apropar aquest meravellós món a totes les persones que ho vulguin, de forma professional, amb qualitat i serietat. El 2020 Verticalfit Vic, estableix un conveni de col·laboració amb l’escola de formació professional de Circ La Rogelio, acollint alumnes en pràctiques.

OBJECTIUS

Passar una bona estona amb les persones com a protagonistes principals i conèixer el meravellós món del Circ.

Acollim a tots aquells nens i nenes que busquin una alternativa a les activitats conegudes fins ara, dins d’un àmbit esportiu saludable i fora de l’àmbit competitiu. Els petits tenen l’energia, curiositat i imaginació suficient que els portarà a ser coneixedors i futurs experts de la dansa aèria.

A nivell físic seguim un treball progressiu, de manera que cadascú desenvoluparà i millorarà la força, elasticitat, flexibilitat i control postural en funció de les seves capacitats, passant del terra a l’aire.
Es treballa la Psicomotricitat (equilibri, flexibilitat, ritme, coordinació), la Força, la Creativitat, la Imaginació i el Teatre, estimulant les habilitats físiques i psicològiques individuals.

LA PROPOSTA

Partint de la base que el Circ és l’Art Híbrid per excel·lència (capaç d’acollir totes les arts), és una eina social, lúdica i educativa que permet desenvolupar la creativitat, la imaginació, fomentar les relacions interpersonals i potenciar les habilitats físiques.

LES DISCIPLINES CIRCENSES

  • AERIS: Cèrcol, Trapezi, Tela acrobàtica, Màstil, Corda Llisa
  • Malabars
  • Manipulació i equilibri sobre objectes
  • Acrobàcia de terra
  • Teatre

ELS NOSTRES PROFESSIONALS

Formats i titulats en Circ social, Psicomotricitat i Pedagogia del Circ.

CLASSES

Oferim classes regulars en format extraescolar i no extraescolar, per a nens i nenes a partir de 5 anys i adolescents, cada dia de la setmana de dilluns a divendres. 

En les èpoques festives escolars, realitzem Jornades Intensives i Casals de Circ, per apropar totes les nostres Arts i disciplines als infants i adolescents i gaudint de totes les nostres instal·lacions. 

Les nostres instal·lacions són àmplies, ventilades, amb llum natural i càlides a l’hivern, garantint una temperatura corporal òptima per a l’entrenament.