OBJECTIUS

Passar una bona estona amb les persones com a protagonistes principals i conèixer el meravellós món del Circ.

Acollim a tots aquells nens i nenes que busquin una alternativa a les activitats conegudes fins ara, dins d’un àmbit esportiu saludable i fora de l’àmbit competitiu. Els petits tenen l’energia, curiositat i imaginació suficient que els portarà a ser coneixedors i futurs experts de la dansa aèria.

A nivell físic seguim un treball progressiu, de manera que cadascú desenvoluparà i millorarà la força, elasticitat, flexibilitat i control postural en funció de les seves capacitats, passant del terra a l’aire.
Es treballa la Psicomotricitat (equilibri, flexibilitat, ritme, coordinació), la Força, la Creativitat, la Imaginació i el Teatre, estimulant les habilitats físiques i psicològiques individuals.

LA PROPOSTA

Partint de la base que el Circ és l’Art Híbrid per excel·lència (capaç d’acollir totes les arts), és una eina social, lúdica i educativa que permet desenvolupar la creativitat, la imaginació, fomentar les relacions interpersonals i potenciar les habilitats físiques.

LES DISCIPLINES CIRCENSES

  • AERIS: Cèrcol, Trapezi, Tela acrobàtica, Màstil
  • Malabars
  • Manipulació i equilibri sobre objectes
  • Acrobàcia de terra
  • Teatre

ELS NOSTRES PROFESSIONALS

Formats i titulats en Circ social, Psicomotricitat i Pedagogia del Circ.

CLASSES

Oferim classes regulars en format extraescolar i no extraescolar, per a nens i nenes a partir de 5 anys i adolescents, cada dia de la setmana de dilluns a divendres.