Coneixe’ns

Des del 2017

Qui som

Verticalfit Vic és el primer centre d’Osona dedicat a l’ensenyament, promoció i entrenament d’esports verticals, aeris i circ infantil, des del 2016.

La nostra escola, està situada a la part alta d’una antiga i emblemàtica fàbrica de la família Costa de Vic, i que porta com a nom La Nova Fàbrica o La Farinera. Comptem amb més de 400 metres2 d’instal·lacions segures amb il·luminació i ventilació natural, i amb material d’alta qualitat per a la pràctica i aprenentatge per als nostres alumnes. Teles, Trapezis, Aros, Barres, Cordes… formen part del nostre dia a dia!

Ens dirigim a infants, juvenils i adults de totes les edats i característiques, amb o sense experiència i que tinguin ganes d’aprendre i practicar una disciplina esportiva d’una manera única i diferent. Tenim grups per a cada edat i nivells.

També realitzem classes particulars, tallers i espectacles de totes les nostres disciplines. A més, organitzem festes d’aniversari, comiats de soltera, trobades d’amics, etc… adaptant-nos a les peticions de cada grup.

Aquest projecte va obrir les portes al setembre del 2016 quan la fundadora i actual directora del Verticalfit Vic i practicant de Poledance en aquell moment (Mònica), decideix emprendre el projecte per donar a conèixer a Vic i comarca aquestes disciplines, buscant un equip de professionals especialitzats en el sector dels esports aèris, dansa aèria i circ infantil. Degut a l’amistat i col·laboració sorgida amb Verticalfit Girona, l’escola inicia una primera fase d’obertura amb el nom de Verticalfit Vic, sent la segona escola de la marca Verticalfit a Catalunya.

Missió, visió i valors del Verticalfit Vic

Missió

Tot l’equip del Verticalfit Vic a través del seu compromís diari, busca fer de les nostres activitats, que siguin universals, pròximes i sense barreres de sexe ni d’edat. Al mateix temps, es busca millorar la salut de les persones que hi participen.

Visió

Oferir un espai amb unes instal·lacions segures i amb material d’alta qualitat per a la pràctica i aprenentatge per als nostres alumnes, a un preu competent, amb un tracte personal i amigable.

Valors

A través dels valors com el respecte, treball en equip, compromís, responsabilitat, esforç, convivència, superació, motivació, humilitat i aprenentatge, poguem contribuïr a millorar la qualitat de vida dels nostres alumnes.

El nostre equip

L’equip

Mònica Plans

Fundadora i directora

Instructora de Bungee Fly (acreditada per ENDAS).
Diplomada i col·legiada en Infermeria. Responsable d’infermeria, cures, primers auxilis i de suport vital bàsic i avançat (SVB+SVA) a Verticalfit Vic.
Ex-Poledancer.

Nora

Instructora de circ, circ infantil, ioga aeri, trapezi, aro i hammock

Formada en circ i en diferents aeris a l’Escola de circ Rogelio Rivel, a Circ Petit i a l’Escola Internacional CAU Animasur de Granada. També s’ha format en pedagogia lúdica del circ i dels aeris a La central del Circ (abalada per l’APCC). També té formació en Pilates, Terra, fitball, softBall i Banda Elàstica per ANEFF (Barcelona) i en Aeroyoga per YogaBody Barcelona (internacional Yoga Alliance). Una altra formació que té és la del Mètode Low Pressure Fitness (gimnàstica hipopressiva). També ha estat professora de dansa contemporània, fusió i urbanes i  té l’especialització de dancehall. 

Miquel

Instructor de teles i corda llisa

Amant de la muntanya i del mar. Des de jove s’ha dedicat a l’ensenyament d’esports nàutics, però fa 5 anys que gaudeix de l’ensenyament d’arts aèries i malabars. 
Actualment fa 3 anys que es dedica professionalment al món del circ amb el seu propi projecte La simultània. S’ha format amb Aline Vincen de Cronopis, Marta Erra de Silosenomecuelgo i amb
Irene estradé de A plom i vol.

Juan

Professor d’arts marcials

Tot un mestre i un exemple a seguir. Metòdic, professional, disciplinat, gran expert conegut a nivell nacional i internacional. És instructor de 8è DAN de Jiu-Jitsu, 5è DAN de Karate, Policial i de Cossos de Seguretat, de defensa personal femenina. Fa classes de Karate, Jiu-Jitsu, Judo, Defensa personal i Sabre Japonès per a totes les edats.
www.karatevic.cat